Wednesday, 8 October 2014

Cara dapatkan follower instagram dengan cepat dan ramai

Assalamualaikumm....



Tips untuk nak naik kan follower instagram. Ha?? Macam mana tu? Siapa yang pakar?
Ops.. saya memang tak berapa pakar nak naik kan rating follower instagram. Tapi ada juga goooogle tips nak naik kan follower instagram ni dan banyak juga yang menggunakan beberapa teknik yg popular dikalangan insta. So, awak semua macam mana? 


1. Insta follow


Common apps yang orang biasa pakai, guna kan instafollow. Ha, sape terjebak dengan instafollow. Entah la, tak berapa pasti keberkesanannya.. tapi kalau nak mencuba boleh je. Tapi yang best nye kita boleh tahu berapa ramai orang yang unfollow kita. Hebat tak? Hihihi..tak payah lah rasa hebat sangat. 

2. HashTags


Letak hashtag pada setiap post instagram.  Wah... nanti banyak lah letak hashtag kat instagram tu. Yang ni salah satu teknik juga. TAPI AMARAN KERAS yea. Jangan lah hashtag orang lain punya official trademark. Carilah hashtag yang general.


3. Review / Swap review


Review
 Swap review


Simple steps je. Cari blogger atau blogshop yang menawarkan untuk review/swap review. Kebiasaanya ada juga yang mengenakan bayaran. So depends pada awak semua untuk pilih yang mana.

3 teknik yang ni yang biasa digunakan.  Tapi ada lagi satu teknik yang perlukan kita berusaha lebih sikit.  Teknik join bazaar.  Sekarang ni dah ramai orang buat bazar kan? so, untuk onlineshoppe inilah peluang anda untuk perkenalkan perniagaan anda dan juga mendapatkan follower. try to tackle your customer to be your instagram crowd.

Hihi, saya pun dalam proses belajar dan mencuba. Tapi teknik bazar ni teknik yang terbaik sebab kita akan berusaha lebih gigih dan teknik ni juga dapat membantu kita untuk mendapatkan pure & loyal customer.  Jadi tak ada lah tiba-tiba orang unfollow kita ataupun kita dapat follower hantu.

Okelah, actually nak test power jugak untuk teknik blogger. Menjadi tak?
Klik gambar to follow.


terima kasih atas keprihatinan anda. 

8 comments:

Abe nick said...

owh saya garang guna instagram nie

Sri Ardiah Yuliyani said...

https://www.facebook.com/Kreasi-Seserahan-Bali-126439507709767/timeline/

Jimmy Aura said...

boleh dptkan tips di blog sy jugak.in shaa Allah
www.suamiohsuami.blogspot.com

Instagram saya @photovideo_services

Jimmy Aura said...

boleh dptkan tips di blog sy jugak.in shaa Allah
www.suamiohsuami.blogspot.com

Instagram saya @photovideo_services

Firas Souq said...

Share2 tips.

Folo kami jgk lah.

Newbie...

FIRAS SOUQ
Vendor.Butique.Cafe

Hazieqah Khasim said...

Tq for the tips! Newbie here. Follow me at instagram @healthcare.beautystore

TruthArrow said...

TakutnyašŸ˜‚

TruthArrow said...

TakutnyašŸ˜‚

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...