Thursday, 6 January 2011

Stalkers + Kepochi


Ingatkan dalam blog aje ada stalkers
rupanya dalam fb ada jugak ek
stalkers + kepochi pulak tu..

tak faham nape nak kepo-kepo..
mula-mula lecturer kami post kat wall fb tentang kwn kami yg da kawen..
tapi kwn ni mmg tak jemput sekelas
sbb da dgr mcm-mcm budak kelas nk kepo2  bile dea jemput kawen..
dan ada juga nk berbuat jahat masa time dea kawen
lepas tu mereka kononya wish congrates..
tu intro je..
lepas tu mcm-mcm pulak mereka menokok tambah..
sampai kan melibatkan kami bersepuloh..
rasa geramm je...
dah la kat wall lecturer..
sape yg tak marah..
then i private msg la mereka-mereka ni..
uishh..marah pulak diri mereka ditag dalam msg tu...
bile mereka post di wall kat tempat ramai yang boleh baca, tak fikir ekk..
orang laen akan terluka..
lepastu kteorang bagi message di mana message adalah PRIVATE..
marah kteorang..
siap ckp kteorg JERK
ckp kteorg  RUBBISH...
siap BLOCK kteorang lagi..
kalau dah berani sangat nape nk ckp belakang ek..
cakapla depan...

siap "ACCEPT THE FACT WRONG IS WRONG"
apelah..nak paksa kteorang terima salah..
asalnya mereka yang start dulu, tapi tk nak mengaku salah..

manusia kan..memang tak pandang salah sendiri...
memang selalu rasa diri mereka betul...
bila ditegur melenting..
tak kisah lah nak block ke nak apa ke...

mereka tak tau apa yang kami lalui..
selama hampir 6 tahun kteorang senyap je ape yang mereka cakap..
diaorg cakap itu ini..oke kami diam je la
tapi bila dah sampai tahap macam ni dah melampau..kami nk defense la diri kami.
agaknya diaorg terkejut kot kami bersuara...
itulah, orang kata kesabaran ada batasnya...


No comments:

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...