Monday, 27 December 2010

SAYA TAK KISAH..


tak kisah ape ye?
tertanya dengan diri sendiri.
serius nak update blog, tapi tersangat lah bz..(ececcehh..kononla bz mengalahkn PM)
Bukan tk kisah dengan blog ini..
waa..sangat syg dengan blog sy.

cuma ada beberapa perkara yg terjd yang mebuatkan sy tk kisah..
oke kalau dulu sy dah bg lappy kat big bro..
serius sy tk kisah..sbb mau fokus kije..konon lah tu...
then i got my new workstation at home...
kne lah wat mster dirumah..
ini lagi la sy tak kisah.. home sweet home..
tapi tak dtg lab..tkpe ke?
sy tak kisah (uish..mcm kisah je ni, nanti kne marah tak kalo tk dtg lab?)
buat-buat tak kisah lagi...
then beberapa hari yg lepas, 
someone special bli 2nd hand laptop utk dirinya tapi untuk kegunaan sy.
cmne tu??
supaya sy boleh wt kije kat mana-mana tempat...
serius lagi la sy tk kisah...;p

sekarang saya suda mempunyai 2 workstation..
1 dirumah n 1 utk travelwork...
SAYA TAK KISAH ...


tangan ni menggatal nk amek gmbr dengan....


hp pavilion dv2



You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...