selamat datang

terima kasih sudi blogwalking ke blog ainunmata.blogspot. Ada masa saya kunjungi semula blog anda yea

saya tunangan orang

Status terkini saya telah menjadi tunangan orang pada 21 Mei 2010..:)

Jangan serik

Sudi-sudi menjengah ke lagi. Kalau rajin drop comment dan follow..:)

Followers

Sunday, 26 February 2012

Perkahwinan Pastel

Perkahwinan pastel yang dimaksudkan disini adalah tema warna pastel. Kalau cik anzanar baca ni memang dia akan cakap " awak ni tak habis-habis warna pastel ek".  Serius!!!selain warna purple saya turut menggilai warna-warna pastel .... Sangat teruja dengan warna-warna pastel. Agak-agak boleh tak combine warna purple dengan pastel untuk tema perkahwinan? Hari ni makan sat di Jusco Taman Universiti.. Terpandangkan majalah pengantin edisi Mac 2012.  Lama sangat dah tak beli majalah ni.  Hakikatnya hati ni memang meronta-ronta nak beli majalah tu.  Bila fikirkan lama lagi nak kahwin, batalkan niat nak beli. Tapi kali ni, kena beli untuk buat preparation kecil.  " Dah nak kahwin la tue?  " Jawapannya belum lagi..sebab masih dalam proses mengumpul ..heeee


so just grab lah apa yang dah nampak depan mata...Yang meanrik nya kali ni banyak juga warna-warna pastel bagi baju pengantin. Rambang dah mata...


Fouziah gous tampil menarik dengan warna pastel pink 



ada banyak lagi baju warna-warna pastel dalam majalah pengantin. kalau nak tengok sila la yea membeli.. sumber diatas adalah daripada majalah pengantin.  Selain dari majalah pengantin, artis-artis juga ada juga yang gunakan elemen pastel. Contohnya yang terbaru adalah, my favourite artist yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan. Si cantik Surli aka lisa surihani



sumber daripada beautifulnara

yang menarik perhatian juga adalah ayu raudhah.  Banyak yang boleh dijadikan idea daripada majlis resepsi ayu raudhah.




ayu raudhah : sumber google images..

dan sekarang ni yang paling menarik adalah Ariwedding couture...sangat menarik...










sumber ariwedding couture

semua chantek kan? antara artis yg menggunakan perkhidmatan ariwedding couture termasuklah elyana dan siti sarah.  Tapi yang paling saya suka sekali adalah elyana.. wedding dea mcm perfect gitu...






nak kerusi cleopatra ni boleh tak? by the way ariwedding couture nak let go kerusi cleopatra warna purple tu..sape la insan bertuah yg dapat beli kan.. how i wish i could get the cleopatra chair..

mood berangan.. ^___^


No comments:

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...