Thursday, 1 July 2010

Congrates to my dear Lailaton

Anyway congrates utk Lela sempena tunangannya dengan pilihan hatinya..
Bercerita tentang Lela...Lela ni kawan geng 10 masa kat UTM... Ha, geng kteorg nmenya
geng 10..
sbb ape bersepuluh..sbbnye kteorg slalu grak ke klas sama2..spending masa bersama...jalan2..ngumpat...gossipping n oso mamam same2..
kalau time kat degreeUtm ni kteorg ni dikenali sbg same group with da same attitude..
bunyi mcm gempaq..tp sbnrnye attitude yg tidak perlu diikut oleh orang rmai..wakakawakkaa...sbb slalu dtg lmbt..

oke stop2..crite tentang geng 10..
so, cerita ttg engagement lela..she's so beautiful..
tp time ni terdatang lambat plak ke rumah lela...
its all bcoz of me..time tu kne anta my little sista p UITM kuala Pilah...
Then kwn2 lain nk amek kat Uitm Kuala Pilah...then diaorg tersesat..sooryy guys...
feel guilty..so dipendekkan cerita dari kuala Pilah nk ke Seremban pun mkn mse jugak..
sampai2 da dkt kul 4..sian lela..sorry lela..
tp sempat jugakla snap2..gambr..
tp tk byk..sbb da abis majlis.Tp kteorg tk bg lela tukar baju...sbb........
kteorg nak ajak dea photoshoot kat tasek kat seremban....
hua3..mula2 lela tkmo..sbb malu..tp kami paksa jugak...
At last lela stuju..Mcm2 aksi kteorg buat..melompat la...bersandar kat tiang la.. tiang lampu..huhuhuhuhu... sampaika org tnye.. ni sume cikgu2 ke...\
wek...npe pulak...kami cuma bermonolog dalaman....
rupenya bdekatan ctu ade sambutan ape ntah utk guru2..
then after photoshoot barula kami pulang ke rumah lela..oke preview skit ekk time photoshoot...





No comments:

You might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...